Cuptoarele noastre cu abur aduc gustul înapoi!

Ultima actualizare 21.03.2022 13:27


Nu ar fi minunat dacă ați reîncălzi mâncarea și ar avea un gust la fel de bun ca atunci când era proaspăt preparată?


Indiferent dacă ați gătit acasă sau ați comandat, cu funcția Steam Regeneration a cuptoarelor noastre cu abur AEG, vă puteți reîncălzi mâncarea astfel încât să fie la fel de gustoasă ca atunci când  a fost gătită initial. Functia Steam Regeneration vă permite să vă reîncălziți preparatele și să-le oferiți cel mai bun gust prin distribuirea blândă a aburului, atingând în același timp echilibrul delicat care vă asigura că mâncarea nu se va usuca, dar în același timp împiedicând-o să devină moale. Astfel, reîncalziți ajutând preparatul sa aibă gustul inițial.

Pur și simplu selectați settings->specials->Steam regeneration. De exemplu, asează lasagna ta, in pozitia 2 de raft si las-o sa stea în cuptor aproximativ 15-20 de minute. Pregătiți-vă să vă bucurați de gustul mâncării chiar dacă este reîncălzită.

Când utilizați Steam regeneration sau reîncălziți în general, amintiți-vă că alimente au nevoie de timp diferit pentru a fi reîncălzite complet. De exemplu, carnea necesită un timp mai mare decât legumele. Utilizați timpul adecvat de reîncălzire în funcție de alimentele, astfel încât să vă puteți bucura întotdeauna de un gust delicios.