Cum se utilizează funcția Steamify® a cuptorului dvs. cu abur AEG

Ultima actualizare 03.07.2023 03:50

Folosind funcția Steamify pe cuptoarele AEG pentru a găti cu abur legume și mâncăruri sănătoase

Descoperiți precizia și performanța excepțională a funcției Steamify® a cuptorului dvs. AEG. Steamify® vă va ghida pentru a găti la abur mese sănătoase și delicioase acasă fără efort. Această funcție este disponibilă numai pentru anumite modele de cuptoare AEG.

Ce este Steamify® și de ce ar trebui să o folosiți?

Majoritatea oamenilor nu cunosc multiplele beneficii pe care le oferă gătitul la abur. Preparatele gătite la abur își păstrează substanțele nutritive, vitaminele, culorile și aromele. Mesele dvs. vor conține mai puține grăsimi deoarece veți folosi mai puțin ulei, iar preparatele vor rămâne fragede și suculente. Atunci când gătiți la abur veți avea parte de mese mai sănătoase și mai apetisante.
 
Steamify® este o funcție care face gătitul la abur mult mai ușor decât vă puteți imagina. Cu Steamify®, nu mai este nevoie să schimbați modul de gătire dacă sunteți obișnuit să gătiți cu aer fierbinte sau căldură sus-jos. Nu este nevoie nici să stați să ghiciți cum și când trebuie adăugat abur, cuptorul dvs. va adăuga cantitatea potrivită de abur la momentul potrivit. Steamify® vă poate înlocui aproape toate obiceiurile obișnuite de gătit și vă poate oferi mese mai gustoase cu efort minim.

Cum se utilizează funcția Steamify®

Pur și simplu selectați funcția Steamify® și setați temperatura cu glisorul de pe afișaj. Aceasta ar trebui să fie temperatura pe care o utilizați în mod normal atunci când gătiți cu aer fierbinte sau cea indicată în rețetă. În funcție de temperatură, cuptorul va seta automat nivelul de abur pentru dvs.

1. Apăsați pictograma Steamify® de pe afișaj 

2. Setați temperatura făcând clic pe temperatura de pe afișaj. Glisați până când ajungeți la temperatura potrivită.

3. Apăsați START pentru a începe procesul de gătire.

4. Urmați instrucțiunile de pe afișaj pentru a umple rezervorul de apă dacă este necesar.

5. Apăsaţi OK


Steamify® va recomanda temperatura potrivită în funcție de rezultatele pe care doriți să le obțineți. Pe măsură ce deplasați cursorul de temperatură, cuptorul va indica rezultatele așteptate pentru diferite temperaturi:

  • 50-100°C – Abur pentru gătire la abur
  • 105-130°C – Abur pentru fiert
  • 135-150°C – Abur pentru rumenire delicată
  • 155-230°C – Abur pentru coacere și prăjireSfaturi și sugestii

  • Atunci când gătiți preparate care necesită o temperatură de 135°C sau mai mare, setați timpul de gătire dorit, astfel încât să puteți utiliza pe deplin procesul în mai multe etape al funcției Steamify®.
  • Atunci când folosiți abur pentru rumenirea delicată și setați timerul, funcția de grătar va fi declanșată automat în ultimele minute pentru a crea o crustă ușor crocantă.
  • Atunci când folosiți abur pentru coacere și prăjire și setați timerul, căldura de jos va fi declanșată în ultimele minute pentru un exterior crocant.Pentru mai multe informații despre modelul dumneavoastră de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți găsi manualul de utilizare aici.

Acum că ați aflat despre funcția Steamify®, faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cum să gătiți cu abur.

Înregistraţi produsul
Înregistraţi produsul

Profitaţi la maximum de produsul dumneavoastră înregistrându-l.