Cum să utilizați aplicația cu cuptorul dvs. AEG

Ultima actualizare 29.06.2023 01:43

Femeie care folosește aplicația My Electrolux Kitchen cu cuptor

Aplicația My AEG Kitchen vă va ajuta să gătiți mai ușor preparate mai gustoase în fiecare zi. Aceasta vă va ajuta să utilizați mai eficient funcțiile cuptorului dvs. inteligent AEG, va ușura monitorizarea gătitului și vă va permite să vă lărgiți repertoriul culinar prin rețetele furnizate și îndrumările pentru efectuarea setărilor. Aflați cum puteți utiliza  caracteristicile cuptorului dvs. inteligent în mod optim pentru a găti preparate excelente fără efort.
 

Ce este aplicația My AEG Kitchen și de ce ar trebui să o folosiți?

Aplicația My AEG Kitchen vine în completarea funcțiilor cuptorului dvs. AEG conectat pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a utiliza în mod optim cuptorul dvs. Această aplicație vă va ajuta să utilizați funcționalitățile cuptorului eficient și rapid și vă permite să le controlați chiar și când nu vă aflați în bucătărie.

Caracteristici precum controlul de la distanță, notificările și camera vă oferă flexibilitatea necesară pentru a monitoriza progresul de gătire – fără a fi nevoie să fiți în bucătărie. Facilitățile suplimentare precum controlul vocal, gătirea asistată, rețetele integrate și recunoașterea vizuală vă permit să utilizați cuptorul inteligent într-o multitudine de moduri noi.

Aplicația și funcțiile sale sunt dezvoltate și actualizate permanent, de aceea vă recomandăm să utilizați și să explorați aplicația efectivă în mod direct. Pentru a începe, am inclus în continuare o prezentare generală.Cum să începeți să utilizați aplicația My AEG Kitchen

Pași necesari:

Asigurați-vă că ați instalat aplicația My AEG Kitchen pe smartphone și că ați conectat cuptorul la aceasta. Dacă nu ați conectat deja cuptorul, începeți prin a face acest lucru.
 
 2. Asigurați-vă că ați conectat cuptorul la rețeaua Wi-Fi.
 
3. Activați modul de operare de la distanță (permiterea controlului de la distanță): funcția de operare de la distanță trebuie să activată pentru ca funcțiile aplicației ce controlează sau modifică setările cuptorului să funcționeze. Operarea de la distanță este indicată prin acest simbol  .

În cazul anumitor modele de cuptoare, puteți face clic direct pe această pictogramă pentru a activa funcția de  operare de la distanță. La alte modele, funcția poate fi activată din MENIU, accesând SETĂRI > CONEXIUNI sau SETĂRI > OPERARE DE LA DISTANȚĂ.

Notă de siguranță: din motive de siguranță, operarea de la distanță este dezactivată automat după o anumită perioadă de timp și poate fi necesar să o reactivați înainte de a începe să gătiți.
 Prezentare generală a funcțiilor utile din aplicația My AEG Kitchen

Rețineți: Aceasta este o prezentare generală a mai multor funcții, care sunt disponibile în funcție de modelul dvs. de cuptor. În aplicație pot fi disponibile și alte funcții suplimentare.
 

Noțiuni de bază

Monitorizare de la distanță – vă permite să accesați cuptorul în aplicație atunci când gătiți pentru a monitoriza setările cuptorului și a vedea timpul rămas setat pe timer.

Camera (CookView) – vă permite să monitorizați vizual de la distanță progresul procesului de gătire, prin accesarea camerei cuptorului. Aflați mai multe despre CookView.
 
Control de la distanță – dacă funcția de control de la distanță este activată, puteți porni, opri sau modifica setările cuptorului direct din aplicație. Pur și simplu selectați cuptorul dvs. în aplicație pentru a accesa lista de comenzi disponibile. Acest lucru vă va permite să modificați temperatura necesară la jumătatea timpului de gătit sau să activați funcția de grătar pentru rumenirea preparatului la sfârșit, fără a fi nevoie să vă deplasați până în bucătărie.

 

Notificări – puteți primi notificări relevante de la cuptorul dvs. inteligent direct în aplicație, cum ar fi notificările legate de timer, dacă apare vreo eroare în timpul gătirii sau notificările privind întreținerea. În plus, dacă gătiți cu abur, iar cuptorul rămâne fără apă, veți fi anunțat direct în aplicație. 
 
 Setările privind notificările pot fi modificate în meniul de notificări atunci când accesați cuptorul în aplicație.

My Cookbook – salvați propriile rețete în aplicație, inclusiv programul de gătit, timpul și temperatura. Aceste setări pot fi, de asemenea, trimise direct către cuptor atunci când doriți să gătiți rețeta respectivă. Puteți găsi secțiunea My Cookbook în fila „Gătire” din aplicație.

Rețete – aplicația include și o bibliotecă de rețete, ce cuprinde și setările cuptorului – pentru un plus de inspirație, pentru a vă lărgi repertoriul culinar și pentru a vă ajuta să utilizați în mod eficient funcțiile cuptorului. Rețetele pot fi accesate în fila „Gătire” din aplicație.Descoperiți mai mult

Gătire asistată AssistedCooking – există un fel de mâncare pe care doriți să-l gătiți, dar nu știți ce setări să utilizați pentru cuptorul dvs.? Funcția AssistedCooking vă va oferi setările perfecte și instrucțiuni pas cu pas pentru ceea ce doriți să gătiți, astfel încât să puteți obține rezultatele dorite. Funcția AssistedCooking poate fi accesată în fila „Gătire” din aplicație. Aflați mai multe despre gătirea asistată.
 
Control vocal – acum cuptorul dvs. inteligent devine cu adevărat inteligent. Puteți activa funcția de control vocal pentru a vă controla cuptorul folosind doar vocea, mâinile dvs. fiind libere acum pentru alte sarcini. Accesați fila „Parteneriat” pentru a descoperi ce sisteme sunt compatibile și pentru a începe.
 
Recunoaștere vizuală a alimentelor (CamCook®) – dacă faceți o fotografie cu dispozitivul dvs. inteligent, AI-ul aplicației poate recunoaște felul de mâncare și vă poate sugera setările optime de gătire (care pot fi modificate dacă doriți) și le poate trimite direct către cuptor. De asemenea, dacă ați fotografiat rețetele dvs. preferate și le-ați adăugat în secțiunea My CookBook, aplicația vă va găsi propriile rețete și setări. Funcția CamCook® poate fi accesată în secțiunea My Cookbook din aplicație.   Aflați mai multe despre funcția CamCook®.

 

Secțiunea Parteneriat – Adăugăm în mod continuu funcții și furnizăm asistență mai relevantă pentru a vă optimiza experiența de gătit prin diferite parteneriate. Un exemplu ar fi colecțiile de rețete cu îndrumări dinamice pentru gătit care vă optimizează procesul de gătire. Explorați aceste posibilități în fila „Parteneriat”.

 
Pentru mai multe informații despre modelul dvs. de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți consulta manualul de utilizare aici.