Conectarea cuptorului dvs. AEG la aplicație

Ultima actualizare 29.06.2023 00:52

Conectarea telefonului la cuptor

Vă prezentăm mai jos pașii necesari pentru a vă conecta cuptorul AEG la aplicația My AEG Kitchen. Aplicația vă va oferi asistență inteligentă, sfaturi de gătit și cele mai bune modalități de a utiliza funcțiile cuptorului. De exemplu, veți putea seta și modifica temperatura și timer-ul direct de pe telefon. Cu ajutorul aplicației, vă veți putea bucura de confortul de a controla procesul de gătit chiar și atunci când nu vă aflați în bucătărie.

Elemente necesare

  • Rețea wireless cu conexiune la internet
  • Dispozitiv mobil conectat la rețeaua wireless


Rețineți: doar rețelele de 2,4 GHz sunt compatibile. Dacă aveți mai multe rețele WiFi acasă, cuptorul și dispozitivul mobil vor trebui conectate la aceeași rețea (2,4 GHz).

Mod de conectare

Produsul dvs. poate veni însoțit de un cod QR pe plăcuța de identificare. Această plăcuță se regăsește pe cadrul frontal al cavității aparatului. Dacă găsiți un cod QR acolo, urmați pașii din prima secțiune de mai jos. Dacă nu, treceți mai departe și urmați pașii pentru conectarea manuală.

Opțiunea 1: Conectarea cuptorului cu ajutorul codului QR

1. Scanați codul QR pentru a descărca aplicația noastră
 Scanați codul QR de pe plăcuța de identificare cu ajutorul camerei dispozitivului dvs. mobil. Veți fi redirecționat(ă) către aplicația My AEG Kitchen din magazinul de aplicații. Urmați instrucțiunile de pe dispozitivul dvs. mobil pentru a instala aplicația. După ce ați finalizat instalarea, creați-vă un cont și autentificați-vă.
 
2. Porniți cuptorul și modulul acestuia Wi-Fi
Porniți cuptorul și accesați meniul făcând clic pe „Setări”, apoi pe „Conexiuni” pentru a porni modulul Wi-Fi al cuptorului. Acest proces poate dura până la 90 de secunde.
 
3. Scanați din nou codul QR cu scanerul aplicației
Scanați din nou codul QR de pe plăcuța de identificare cu scanerul din aplicația My AEG Kitchen pentru a asocia aparatul în cauză cu dispozitivul dvs. mobil.
 

Opțiunea 2: conectarea produsului manual

1. Descărcați aplicația noastră și autentificați-vă
 Instalați aplicația My AEG Kitchen, creați-vă un cont și autentificați-vă. În aplicație, alegeți opțiunea „Cuptoare”.

Descărca de pe App Store Intră pe Google Play

2. Porniți cuptorul și modulul acestuia Wi-Fi-ul
 
Porniți cuptorul și accesați meniul făcând clic pe „Setări”, apoi pe „Conexiuni” pentru a porni modulul Wi-Fi al cuptorului. Acest proces poate dura până la 90 de secunde.
 
3. Conectați-vă telefonul la cuptorul Wi-Fi
În aplicația My AEG Kitchen, conectați-vă telefonul la modulul Wi-Fi al cuptorului. Nu închideți aplicația în timpul procesului de conectare. Acest lucru poate dura până la un minut. Odată conectat, pe afișajul cuptorului va fi afișată o notificare că procesul a fost finalizat cu succes.
 
4. Conectați cuptorul la rețeaua Wi-Fi din casă
În aplicație vi se va solicita să vă conectați cuptorul la rețeaua dvs. Wi-Fi de acasă.

- Căutați rețeaua dvs. Wi-Fi în listă și introduceți datele de autentificare ale rețelei dvs.
- Așteptați finalizarea conexiunii. Acest lucru poate dura până la un minut.
- Dați un nume cuptorului dvs. în aplicație.Pentru mai multe informații despre modelul dumneavoastră de cuptor, consultați manualul de utilizare. Puteți găsi manualul de utilizare aici .

După ce v-ați conectat cu succes produsul la aplicație, faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cum să utilizați aplicația .

Descărcaţi manualul
Descărcaţi manualul

Nu mai găsiţi manualul venit cu produsul dumneavoastră? Descărcaţi versiunea digitală.