Cum să schimb sigiliul ușii pe aparatul meu de răcire

Ultima actualizare 22.11.2023 09:02

Problemă

  • Cum se înlocuiește garnitura ușii
  • Garnitura ușii frigiderului este despărțită sau deteriorată.
  • Garnitura ușii congelatorului este despărțită sau deteriorată
  • Garnitura ușii congelatorului frigider despărțită sau deteriorată

Produs

  • Frigidere, congelator și congelatoare

Soluţie

Puteți înlocui garnitura ușii aparatului dacă este disponibilă ca piesă de schimb, altfel poate fi necesar să înlocuiți ușa completă. Dacă aveți detaliile despre model, puteți face clic pe marca dvs. de mai jos pentru a verifica dacă este disponibilă. VĂ RECOMANDĂM să contactați partenerul nostru de service pentru a aranja o vizită a unuia dintre inginerii noștri complet instruiți care vă pot înlocui piesa ...


Înlocuirea garniturii ușii nu este o sarcină simplă și necesită o competență de bază pentru bricolaj. De asemenea, necesită utilizarea unui cuțit ascuțit, astfel încât trebuie purtate mănuși de protecție. Nu continuați cu reparația fără a citi mai întâi avertismentul de mai jos:

Atenție: Înlocuirea garniturii ușii necesită utilizarea unui cuțit foarte ascuțit de tip „utilitar”, precum cel prezentat mai jos. Nu continuați cu această reparație decât dacă sunteți confortabil și familiarizat cu utilizarea unui astfel de instrument. De asemenea, trebuie să purtați mănuși de tip „anti tăiere” adecvate. Nu continuați cu această reparație fără articolele corecte și experiența anterioară de utilizare a acestor articole.

În primul rând strângeți garnitura pentru a localiza creasta de plastic în interior, apoi folosiți cu atenție cuțitul și aveți grijă să tăiați de-a lungul creastei de pe toate cele patru părți

După ce ați tăiat cu atenție garnitura, ridicați-o pe cea veche și canalul va fi vizibil

Așezați noua garnitură peste ușă și în canal, aliniați partea garniturii care arată ca o săgeată în slot (a se vedea mai jos)

apoi apăsați cu fermitate până la capăt în jurul ușii

Acum v-ați înlocuit garnitura de ușă!

Verificați dacă ușa se închide ușor și nu ați răsucit garnitura. Dacă pur și simplu scoateți garnitura și montați-o

Cauză

  • Garnitura ușii despicate / rupte