Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG seria 8000, capacitate 7 kg, clasa energie C, tehnologie OkoMIX + ProSteam + ProSense, motor Inverter cu Magnet Permanent.Deschidere Soft Opening, tambur Protex. Programe speciale: Improspătare cu Abur, Antialergic; OKOPower 59 min. WoolmarkGreen.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

VĂ PREZENTĂM PROTECTORUL CĂMĂȘILOR DELICATE

Cu tehnologia PowerCare a mașinii de spălat cu încărcare superioară din seria AEG 8000, articolele delicate sunt curățate și îngrijite fibră  cu fibră, chiar și în timpul ciclurilor mai scurte. Hainele sunt protejate – totul cu o mașină de spălat compactă și aspectuoasă.

SPĂLARE SUPERIOARĂ ÎN MAI PUȚIN DE 1 ORĂ. LA 30°C. ÎNGRIJIRE DELICATĂ A HAINELOR

Mașina de spălat PowerCare 8000 utilizează o tehnică unică pentru a pre-amesteca rapid detergentul, asigurându-se că acesta este pulverizat uniform pe haine pentru ca dvs. să obțineți rufe remarcabil de curate. Activarea detergentului la 30°C cu rezultate remarcabile în mai puțin de o oră.

POWERCLEAN 59 MIN. O MODALITATE MAI EFICIENTĂ DE SPĂLARE ZILNICĂ

PowerClean 59 min. este programul zilnic de spălare care vă oferă tot ce aveți nevoie. Spălați hainele în doar 59 de min. cu rezultate extraordinare și consum mai mic de energie. Este programul ideal pentru utilizare zilnică fără compromisuri în ceea ce privește performanța sau sustenabilitatea.

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Tehnologia ProSteam® finalizează ciclul de spălare cu abur pentru a reduce cutele de pe haine sau opţiunea unui program separat pentru a reîmprospăta rapid hainele pentru aspect impecabil fără efort, zi după zi.

Haine îngrijite la superlativ cu economie de apă și energie

Cu tehnologia ProSense®, fiecare încărcătură este cântărită pentru a adapta ciclu la durata minimă necesară pentru o spălare eficientă. Astfel, hainele sunt menţinute în stare optimă mai mult timp.

ÖKOInverter - cel mai redus consum de energie

Motorul ÖKOInverter eficient energetic oferă cea mai ridicată eficienţă și durabilitate și asigură o performanţă superioară, indiferent de programul selectat.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels