* Imaginile sunt reprezentative pentru toata seria si pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informatii, verificati Fisa tehnica de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTN7E273E

Haine reîmprospătate și cu mai puţine cute.

Tehnologia ProSteam® finalizează ciclul de spălare cu abur pentru a reduce cutele de pe haine sau opţiunea unui program separat pentru a reîmprospăta rapid hainele pentru aspect impecabil fără efort, zi după zi.

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTN7E273E

Haine îngrijite la superlativ cu economie de apă și energie

Cu tehnologia ProSense®, fiecare încărcătură este cântărită pentru a adapta ciclu la durata minimă necesară pentru o spălare eficientă. Astfel, hainele sunt menţinute în stare optimă mai mult timp.

Haine plăcute la atingere mai mult timp

Opţiunea SoftPlus asigură distribuţia uniformă a balsamului pe întreaga suprafaţă a ţesăturii, atunci când ajunge în tambur. Astfel, hainele preferate sunt menţinute catifelate și plăcute la atingere mai mult timp.

Deschidere lină pentru încărcare și descărcare fără efort

Capacul cu buton și ușile cu deschidere lină ale tamburului asigură încărcarea și descărcarea fără efort și în siguranţă a rufelor.

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTN7E273E

ÖKOInverter - cel mai redus consum de energie

Motorul ÖKOInverter eficient energetic oferă cea mai ridicată eficienţă și durabilitate și asigură o performanţă superioară, indiferent de programul selectat.

Alte produse

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTX7E273E Garanţie 5 ani - Confort MAX
Mașină de spălat verticală Seria7000 7 kg

Maşină de spălat cu încărcare verticală AEG Seria 7000, capacitate 7 kg, motor Inverter cu Magnet Permanent, tehnologie ProSense + ProSteam, certificare Woolmark Green, programe speciale - cu abur; antialergic; rapid 3kg în 20 min; Jachete - şi opţiuni: Sof...

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTX8C373E Garanţie 5 ani - Confort MAX
Mașină de spălat verticală Seria8000 7 kg

Maşină de spălat rufe cu încărcare verticală AEG SERIA 8000, capacitate 7 kg, tehnologie OkoMIX + ProSteam + ProSense, motor Inverter cu Magnet Permanent, sistem deschidere lină Soft Opening, tehnologie spălare EcoSpray, tambur Protex. Programe speciale: L...

AEG - Masina de spalat rufe cu incarcare verticala - LTX7C373E
Mașină de spălat verticală Seria7000 0 kg

Maşină de spălat cu încărcare verticală AEG Seria7000, 7 kg, motor Inverter cu MagnetPermanent, clasa A+++(-20%),tehnologie ProSense + ProSteam, Woolmark Green, programe speciale: abur;antialergic;rapid 3kg/20 min; Opţiuni-reducere timp spălare,pete,SofPlus...

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Aveti o problema?

Cititi articole relevante si gasiti sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garantie

Felicitari pentru achizitionarea aparatului AEG.

Contactati-ne

Contactati-ne daca aveti intrebari legate de aparatul dumneavoastra electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.

Pentru linistea dvs.

Inregistrati aparatul dvs. electrocasnic AEG si beneficiati de acces rapid la manuale de utilizare, detalii despre achizitie, garantie sau depanare, oricand aveti nevoie. Descoperiti potentialul electrocasnicelor dvs., abonandu-va la ghidurile noastre livrate direct in casuta dvs. de inbox.

Inregistrare produse