L6FLG41S

Mașină de spălat rufe Seria6000 10.0 kg

Detalii produs
  • Înscrieţi produsul în promoţia “5 ani de garanţie, 5 ani de liniște” pentru a primi certificatul de 5 ani garanţie.

    Citiţi mai mult
Capacitate spălare10.0 kg
Viteză max. centrifugare1351 rpm
AfișajG Level
Adâncime660 mm
ProSense
ProSense
Detalii produs
Maşină de spălat rufe AEG SERIA 6000, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Tehnologie ProSense, motor Inverter cu MagnetPermanent, programe speciale : Antialergic, Rapid 20 min 3kg, Outdoor.Certificare Woolmark Blue.
AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FLG41S
Hainele preferate durează mai mult timp

Hainele de calitate sunt făcute pentru a fi purtate, dar articolele zilnice necesită atenţie pentru a le menţine în stare bună. Indiferent dacă spălaţi o cămașă sau o încărcătură completă, mașina de spălat AEG va adapta ciclul în consecinţă pentru a minimiza uzura ţesăturilor și a reduce consumul de apă și energie. Astfel, hainele își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FLG41S
Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FLG41S
Haine mai moi și mai plăcute la atingere

Cu această mașină de spălat rufe veţi observa imediat avantajele opţiunii SoftPlus. Distribuind uniform balsamul peste tot în tambur, fiecare fibră este tratată adecvat. Astfel, hainele dumneavoastră devin mai moi și mai plăcute la atingere.

Curăţat temeinic. Cu programul Anti-Allergy

Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la sfârșitul ciclului pentru a oferi hainelor dvs. o curăţare igienică și eficientă. Acest lucru ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele dvs. și contribuie la o mai bună igienă a rufelor.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FLG41S
Eficienţă energetică în cel mai scurt timp

Multe programe Eco vă aduc economii de energie, însă Eco TimeSave asigură și economia de timp. Programul permite selectarea opţiunilor ECO și TimeSave împreună, asigurând o spălare eficientă energetic în cel mai scurt timp posibil.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - L6FLG41S
Performanţă extraordinară și fiabilă

Motorul Inverter al acestei mașini de spălat rufe rulează fără perii, la o temperatură mult mai joasă. Astfel, durata de funcţionare a motorului este considerabil mai lungă comparativ cu motoarele cu perii, iar nivelul de zgomot este redus pentru mai multă liniște în casă.

man folding towels
Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri