Detalii produs

Maşină de spălat rufe AEG SERIA 6000, Capacitate 10 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Tehnologie ProSense, motor Inverter cu MagnetPermanent, programe speciale : Antialergic, Rapid 20 min 3kg, Outdoor.Certificare Woolmark Blue.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Hainele preferate durează mai mult timp

Hainele de calitate sunt făcute pentru a fi purtate, dar articolele zilnice necesită atenţie pentru a le menţine în stare bună. Indiferent dacă spălaţi o cămașă sau o încărcătură completă, mașina de spălat AEG va adapta ciclul în consecinţă pentru a minimiza uzura ţesăturilor și a reduce consumul de apă și energie. Astfel, hainele își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

Haine îngrijite impecabil cu economie de energie și apă

Tehnologia ProSense® cântărește automat fiecare încărcătură pentru a asigura un ciclu personalizat. Senzorii ajustează durata ciclului în funcţie de încărcătură pentru o spălare adecvată. Hainele dumneavoastră preferate își menţin mai mult timp aspectul și senzaţia plăcută la atingere.

Haine mai moi și mai plăcute la atingere

Cu această mașină de spălat rufe veţi observa imediat avantajele opţiunii SoftPlus. Distribuind uniform balsamul peste tot în tambur, fiecare fibră este tratată adecvat. Astfel, hainele dumneavoastră devin mai moi și mai plăcute la atingere.

Curăţat temeinic. Cu programul Anti-Allergy

Programul de spălare AntiAllergy Vapor 60ºC adaugă abur la sfârșitul ciclului pentru a oferi hainelor dvs. o curăţare igienică și eficientă. Acest lucru ajută la reducerea bacteriilor și alergenilor din hainele dvs. și contribuie la o mai bună igienă a rufelor.

Eficienţă energetică în cel mai scurt timp

Multe programe Eco vă aduc economii de energie, însă Eco TimeSave asigură și economia de timp. Programul permite selectarea opţiunilor ECO și TimeSave împreună, asigurând o spălare eficientă energetic în cel mai scurt timp posibil.

Performanţă extraordinară și fiabilă

Motorul Inverter al acestei mașini de spălat rufe rulează fără perii, la o temperatură mult mai joasă. Astfel, durata de funcţionare a motorului este considerabil mai lungă comparativ cu motoarele cu perii, iar nivelul de zgomot este redus pentru mai multă liniște în casă.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels