Detalii produs

Uscator de rufe AEG seria 7000, pompa de caldura, motor asincron, capacitate 8 kg, 10 programe, clasa de energie A++, refrigerant ecologic R290,tehnologie SensiDry, sistem filtrare OkOFlow.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

VA PREZENTAM PROTECTORUL BLUZELOR DELICATE

Tricotajele, tricourile din bumbac, camasile de costum - hainele pe care le purtati zilnic - au nevoie de ingrijire speciala pentru a le mentine ca noi. Folosind temperaturi reduse fara a extinde durata uscarii, tehnologia SensiDry® de la AEG asigura cantitatea potrivita de caldura pentru ca hainele sa nu fie niciodata supuse caldurii inutile.

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

TEMPERATURI SIGURE, REDUSE

Tehnologia AEG SensiDry extrage umezeala din ţesături la o temperatură redusă la jumătate faţă de cea a uscătoarelor convenţionale de rufe fără a extinde semnificativ durata uscării. Aceasta se asigură de faptul că ţesăturile nu sunt niciodată expuse la o căldură inutilă. Hainele își vor păstra texturile pe care le-au avut în ziua în care le-aţi cumpărat pentru mai mult timp. Iar temperatura redusă vă ajută și să economisiţi energie.

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

VA ECONOMISESTE TIMP SI ENERGIE IN FIECARE ZI

Uscatoarele noastre detin tehnologia ProSense care foloseste senzori avansati de umiditate si temperatura pentru adaptarea duratei uscarii si a consumului de energie la fiecare marime a incarcaturii - indiferent daca sunt doar rufele folosite intr-o singura zi sau adunate in toata saptamana. Aceasta tehnologie aduce economie de timp si de energie simultan cu protejarea cu delicatete a hainelor preferate de zi cu zi.

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

CICLURI DE USCARE MAI SCURTE, ÎNGRIJIRE MAI BUNĂ

Datorită designului îmbunătățit al fluxului de aer, uscătoarele AEG usucă mai rapid și mai eficient decât uscătoarele convenționale cu pompă de căldură. Astfel, hainele dvs. sunt îngrijite mai bine, deși ciclurile de uscare sunt mai scurte.

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

FILTRU EFICIENT FĂRĂ NICIO GRIJĂ

Doar uscătoarele AEG deţin Sistemul de filtrare ÖKOFlow, un filtru extrem de eficient aflat la îndemana și ușor de curăţat. Uscătoarele convenţionale au mai multe filtre. Dacă nu le curăţaţi pe toate, consumul de energie crește. Cu doar un singur filtru, mașina AEG usucă fără efort orice încărcătură și își păstrează eficacitatea și eficiența energetică.

AEG - Uscator cu pompa de caldura - T7DBE48S

PROTECTIE INTEGRATA PENTRU HAINELE

Toate uscatoarele AEG sunt dotate cu tamburul delicat ProTex, special conceput pentru a ingriji hainele dvs. Cu acest tambur cu model, hainele dvs. beneficiaza de cel mai eficient flux de aer si au loc suficient sa se intinda fara sa se sifoneze sau sa se agate.

Accesorii optionale

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
material rosu