Detalii produs

Perfect Shelving 8000 vă etalează colecția de vinuri cu ajutorul rafturilor extensibile din lemn premium. Proiectat cu o compartimentare optimă pentru depozitarea tuturor sticlelor de 750 ml, inclusiv pentru șampania dvs. preferată, fără a le zgâria etichetele.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Zona dublă Pro are două compartimente independente ce pot fi setate individual pentru a menține vinurile la temperaturi optime de servire: 6–12C pentru vinurile albe și spumante și 14–20C pentru vinurile roșii. Sau setați o zonă între 12 și 14C pentru depozitare.

Păstrează vinul așa cum se cuvine respectând cele 5 principii de bază pentru depozitare profesionistă

Calitatea vinului tău este perfect protejată prin respectarea celor 5 principii de bază pentru depozitare profesionistă: temperatură stabilită, umiditate automată peste 50%, zonă de depozitare întunecată, un mediu fără vibrații și un flux de aer de calitate.

Iluminare LED în partea superioară. Pentru a vă putea vizualiza colecția într-un mod adecvat

Iluminare premium pentru vinurile dvs. grație iluminării LED din partea superioară. Întreaga dvs. colecție la vedere.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în aplicația MyAEG și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te comunității MyAEG Asistenţă online
man folding towels