Detalii produs

Folosiți Tava de friptură pentru a găti totul, de la fripturi rumenite la legume și pui. Frigeți și fierbeți la foc mic pe plită, după care terminați preparatul în cuptor, dintr-o singură mișcare. Păstrați toate aromele bogate la interior în Tava de friptură pentru un rezultat mai fraged și suculent de fiecare dată.
*Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verificaţi Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

AEG - Oala - A9KLLC0

ÎNCĂLZIRE RAPIDĂ ȘI UNIFORMĂ

Designul cu cinci straturi a fost realizat cu atenție din materiale care distribuie rapid și uniform căldura pe toată suprafața.

SE POTRIVEȘTE LA TOATE TIPURILE DE PLITE

Acest produs se potrivește perfect cu plita cu inducție și poate fi folosit și pe celelalte tipuri de plite.

AEG - Oala - A9KLLC0

DIMENSIUNEA PERFECTĂ

Dimensiunea și forma tăvii de friptură sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu plita și cuptorul. Mânerele duble simplifică mutarea dintr-un loc în altul.

Asistenta

Stiai ca poti rezolva chiar tu anumite probleme minore, fara a mai contacta un tehnician? Cauta problema mai jos pentru a vedea ce poti face.

Deţineţi acest produs?

Înregistraţi produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
material rosu